The Great Nanete - Only Nanete Has The Answer.

Viktigt att ha på sig

Det är viktigt att ta hand om sin hälsa och ett sätt att göra det på är att motionera och det finns ju så många olika sätt att träna på. Ja man kan ju till exempel gå ut och jogga och det är ju så skönt att jogga att känna att man blir starkare och att man känner att man får upp flåset, det är en härlig känsla. Och nu på hösten så är det ju toppen att kunna ge sig ut och springa lite, det är frisk luft och det är inte för kallt och inte för varmt. Det är viktigt bara att man har bra varselkläder på sig så att man syns när man är ute så att det inte blir någon olycka.

Härligt och skönt på samma gång

Ja det är verkligen härligt att ge sig ut och springa, jag tycker att det är som skönast i skogen eller på en strand men det är även härligt att springa på ett bra ställe i stan. Ja det kan också ge en hel del och kännas väldigt skönt. Så jag tycker att man ska ge sig ut även om det är så att man inte har en skog eller stand nära sig. Det är bara att sätta på sig löparskorna och ha det underbart för en stund. Det är så värt det och något som man kommer att tycka är underbart skönt när man kommer hem sen.
Ja sen så kan man ju prova på andra sätt att träna på för det finns ju hur mycket som helst. Men det är bra att man ser till att man har den utrustning som man behöver och att man är säker, som att ha på sig en varsel väst eller liknande när man ska ge sig ut och springa när det har blivit mörkt.